Agressieve Noor en verdachten Roemenen aangehouden

On 23 April 2012

De Koninklijke Marechaussee heeft vanmorgen een 52-jarige Noor aangehouden die zich aan boord van een vliegtuig, afkomstig uit Zuid-Afrika agressief heeft gedragen. De man werd tijdens de vlucht door bemanningsleden geboeid, na voortdurende ongeregeldheden.
Direct na aankomst in Amsterdam is de man in het vliegtuig door de Marechaussee aangehouden.Op dit moment worden diverse verklaringen opgenomen en wordt de verdachte gehoord over de incidenten.Het onderzoek wordt uitgevoerd door medewerkers van de politiedienst van de Marechaussee

Roemenen
De Koninklijke Marechaussee heeft gisteren drie mannen op heterdaad aangehouden op verdenking van diefstal of betrokkenheid daarbij.
Medewerkers van de OOG (observatie- en ondersteuningsgroep)van brigade Politie&Beveiliging namen het drietal onder observatie, omdat ze afwijkend gedrag vertoonden op de luchthaven Schiphol.De Marechaussees in burger zagen dat door de groep mannen een portemonnee werd weggenomen en hielden hierop het drietal aan voor diefstal.
Het drietal, Roemenen van respectievelijk 22, 25 en 30 jaar oud zit vast voor verder onderzoek door de politiedienst van de Marechaussee.